waterkant leden

Aanvraag lidmaatschap

De aanvraag voor het lidmaatschap van Golfclub Spaarnwoude kan alleen gehonoreerd worden indien dit formulier volledig ingevuld wordt verzonden. (velden met een * zijn verplicht)
Ongeldige invoer
U kunt hier onder een abonnement kiezen. Voor meer informatie over de verschillende abonnementen kunt u in het menu Lidmaatschap kijken.
Maak aub een keuze.
Ongeldige invoer
Uw gegevens zullen in een bestand worden opgenomen waarvan alléén binnen de Golfclub Spaarnwoude gebruik van gemaakt zal en mag worden. Aan invulling van dit formulier kunt u geen rechten ontlenen. Een lidmaatschapsjaar is van 1 januari t/m 31 december van enig jaar, tenzij anders schriftelijk aangegeven. Opzegging dient schriftelijk te geschieden, t.a.v. het secretariaat en ontvangen te zijn voor 1 december van een dan lopend lidmaatschapsjaar.
U dient akkoord te gaan met de voorwaarden vóór verzending.

Adres:
Het Hoge Land 6