Skip to main content

Op maandag 1 november hielden de maandagsenioren hun traditionele afsluiting van het zomerseizoen. Het mocht na alle coronabeperkingen weer!
Op de A en de B holes wordt standaard een teamwedstrijd gespeeld met dit jaar als spelvorm Texas Scramble met de hele flight als team.

Vanaf één uur het traditionele captains diner afgewisseld met toespraakjes en uitreiking van de diverse prijzen. Besloten is om te stoppen met bekers voor de prijswinnaars maar deze te verblijden met een goede fles wijn. Allereerst werden de winnaars van de Texas Scramble wedstrijd naar voren gehaald.

Maar ook de winnaars van de matchplay competitie dames en heren, de spelers (m/v) met de hoogste gemiddelde stableford score van de afgelopen zomer, en de golfvrouw en golfman werden gehuldigd. De golfman en golfvrouw zijn de leden die gemiddeld over het hele jaar de beste resultaten hebben gehaald in alle spelvormen. Als verrassende winnaars kwamen Anneke Chericoni en Hans Bleeker uit de bus. Alle De winnaars werden verblijd met een mooie fles wijn.

De wedstrijdleiding werd door de leden van de maandagsenioren bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar en werden verrast met een prachtige bos bloemen en cadeaubonnen.

Henk Magré

7 november 2021

           
De winnaars van de teamwedstrijd op de A en de B holes

           
Matchplay zomer finalisten                             De hoogste gemiddelde Stableford
bij de dames en de heren                                  score zomer 2021

           
Winnares birdieclassement bij de                 Golf gaat met ups en downs: De grootste
dames met 3 birdies                                        wisselvalligheid bij dames en heren

         
Winnaars Eclectic, Agnes met 65 en             Tenslotte de golfvrouw en golfman
Joop met 68 Stableford punten                     van het jaar