Eén april begint het zomerseizoen weer en gaan in de qualifying wedstrijden op de ED lus van de weekendwedstrijden, zomeravondcompetities en de wedstrijden van de SECO en DACO de birdies weer meetellen voor het birdieklassement.
Dit jaar gaan we een memorabel moment mee maken en wel het behalen van de 10.000e geregistreerde birdie in het birdieklassement. De stand is momenteel 9884 dus nog 116 te gaan. Als we kijken naar het aantal birdies dat vorig jaar is behaald zal dit medio april gaan gebeuren. We zijn benieuwd wie met  deze eer gaat strijken. En we laten we laten dit uiteraard niet ongemerkt voorbijgaan.
In de bijlage een overzicht van de behaalde birdies met daarin vijfentwintig personen die nog één birdie moeten behalen om tot de ‘Club van 53’ te gaan behoren.
Ik wens iedereen veel succes daarmee en hoop op heel veel birdies.

Cor van der Giesen
27 maart 2022