waterkant leden

30ste Pro Am met o.a. John Woof en Taco Remkes, komt allen!

Ook dit jaar staat er weer een “Pro-Am weekend” op het programma en wel een hele speciale want het is het 30ste Golfclub Spaarnwoude Pro-Am. Een prachtig jubileum van dit iconische evenement.

Op zaterdag 24 augustus wordt de “Pro-Am Kwalificatie wedstrijd” gespeeld over 18 holes waar 134 clubgolfers aan mee doen. De beste 60 spelers kwalificeren zich voor de “Pro-Am wedstrijd” van zondag 25 augustus. De wedstrijdvorm van de kwalificatiewedstrijd is Stableford. Na afloop is er een feestelijk opgeluisterde prijsuitreiking met aansluitend een heerlijk Indisch buffet.

Op zondag 25 augustus vindt de “Pro-Am wedstrijd” plaats, waarin de 60 gekwalificeerde clubgolfers in drietallen een team vormen met een aansprekende PGA geregistreerde golfprofessionals. Bekende pro's zoals John Woof, Taco Remkes, Stuart Mathie, Ramon Schilperoort, Jan-Willem Hoof en natuurlijk onze eigen Spaarnwoude Pro’s hebben hun deelname toegezegd.

Er wordt gespeeld om de beste teamscore en de all-tee start vindt plaats om 09.00 uur.

Om 16.00 uur spelen de beste 5 pro's een 'shoot out', een korte wedstrijd over 4 holes waarbij er steeds 1 pro afvalt. De beste pro wint de dagprijs!

De dag zal worden afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking met mooie prijzen.

Pro Am commissie

21 augustus 2019