Schrijf je nu in voor de PRO-AM Golfclub Spaarnwoude!

Ook dit jaar staat er weer een “Pro-Am weekend” op het programma en wel een hele speciale want het is het 30ste Golfclub Spaarnwoude Pro-Am. Een prachtig jubileum van dit iconische evenement.

Op zaterdag 24 augustus wordt de “Pro-Am Kwalificatie wedstrijd” gespeeld over 18 holes waar 180 spelers aan mee kunnen doen. De beste 60 spelers kwalificeren zich voor de “Pro-Am wedstrijd” van zondag 25 augustus. De wedstrijdvorm van de kwalificatiewedstrijd is Stableford.

Wij hopen op jouw deelname!

Deze “Pro-Am kwalificatie wedstrijd” staat open voor alle A-leden en jeugdleden en de inschrijving wordt met ingang van 28 juni geopend in onze online wedstrijdagenda in EGolf4U. Spelers met een hoge handicap zijn van harte welkom, maar spelen vanaf de maximum handicap van 36. Het inschrijfgeld bedraagt 20,00 euro. Na afloop is er een feestelijk opgeluisterde prijsuitreiking met aansluitend een culinaire verrassing.

Aansluitend, op zondag 25 augustus, vindt de “Pro-Am wedstrijd” plaats, waarin de 60 gekwalificeerde spelers in drietallen een team vormen met een aansprekende PGA geregistreerde golfprofessionals. Aansprekende PGA Professionals zoals John Woof, Taco Remkes, Stuart Mathie, Ramon Schilperoort, Jan-Willem Hoof en natuurlijk onze eigen Spaarnwoude Pro’s onder aanvoering van Ad Wessels hebben hun deelname toegezegd.

Het deelnemersveld wordt aangevuld met een aantal sponsorflights. Er wordt gespeeld om de beste teamscore en de gunshot start vindt plaats over de 18 holes van de E en D lussen. Het inschrijfgeld voor de zondag bedraagt eveneens 20,00 euro. De dag zal worden afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking met mooie prijzen.

Pro Am commissie

24 Juni 2019