waterkant leden

"Pro Am 2019....jij doet toch ook weer mee?"

Dit jaar organiseren wij de 30ste editie van het PRO-AM Spaarnwoude.

Op zaterdag 24 augustus wordt er een “Pro-Am Kwalificatie wedstrijd” gespeeld over 18 holes waarvoor, in verband met het 30 jarig jubileum, de inschrijving ongelimiteerd is. Meer dan 70 spelers kunnen zich kwalificeren voor de PRO-AM wedstrijd van zondag. De wedstrijdvorm van de kwalificatiewedstrijd is Stableford met een maximale handicap van 36. Spelers met een hogere handicap zijn ook welkom, maar zullen starten vanaf handicap 36. Het inschrijfgeld bedraagt 20,00 euro., welk bij inschrijving betaald dient te worden. Mede in verband met het jubileum is er na afloop een feestelijk opgeluisterde prijsuitreiking met aansluitend een culinaire verrassing.

De inschrijving voor deze PRO-AM kwalificatie wedstrijd staat open voor alle leden middels EGolf4U op de website van onze vereniging. Binnenkort zult U deze wedstrijd zien verschijnen in de wedstrijdagenda.

Op zondag 25 augustus vind het werkelijke “PRO-AM” plaats, waarin de geplaatste spelers van de vorige dag gekoppeld worden aan 26 aansprekende PGA geregistreerde golfprofessionals die samen teams vormen. Er wordt gespeeld om de beste teamscore en gestart middels een “gunshot start” over de 18 holes van de E en D circuits. De dag zal worden afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking, waarin mooie prijzen zijn te verdienen.

Evenals vorig jaar wordt er na het PRO-AM, om ca 15.30, de zogenaamde “Shoot Out” gespeeld. De zes hoogst gekwalificeerde PRO’s uit het PRO-AM zullen hieraan deelnemen. Dit is een aparte wedstrijd over 4 holes van het E circuit, waarbij er bij elke hole een PRO afvalt. Voor iedereen is er de mogelijkheid mee te lopen en de PRO’s aan te moedigen.

Wij hopen op Uw deelname aan dit unieke evenement.

Er zijn ook nog volop mogelijkheden tot sponsoring, mocht U geïnteresseerd zijn laat het dan even weten aan het secretariaat en nemen wij contact met U op.

Pro-Am Organisatie Team

8 april 2019