waterkant leden

Vacature Secretaris bestuur Golfclub Spaarnwoude

Het bestuur van Golfclub Spaarnwoude is op zoek naar een secretaris.

De huidige secretaris Margie Wille heeft ons laten weten na ruim 5 jaar te stoppen. Wij respecteren haar besluit, vinden het ontzettend jammer dat zij het bestuur gaat verlaten en zullen haar op een ander tijdstip danken voor haar geweldige inzet.

De functie van secretaris kan interessant voor u zijn omdat u:

• lid bent en betrokken in het doen en laten van een oergezellige en levendige golfclub;
  • zich samen met collega bestuursleden en commissies wil inzetten voor een blijvend gezonde vereniging;
  • samen met 6 overige bestuursleden een enthousiast en homogeen team wil vormen waarin ieder verantwoordelijk is voor één of meerdere portefeuilles;
  • samen met een vrijwilligerskader van meer dan 70 mensen jaarlijks een arsenaal aan activiteiten wil (laten) uitvoeren;
  • over de vaardigheiden en competenties beschikt om de functie van secretaris uit te kunnen oefenen;
  • samen met de overige 6 bestuursleden richting wil geven aan de plaats en het imago van onze golfclub in een nogal “woelige” golfwereld.

Bent u geïnteresseerd in, of wilt u een oriënterend gesprek over, de vacature van secretaris, aarzel dan niet om contact op te nemen met ondergetekende of een van de andere bestuursleden.

Wij hebben de goede hoop dat zich vanuit ons zeer ruime ledenbestand enthousiaste en geschikte kandidaten willen melden.

Golfclub Spaarnwoude

Namens het Bestuur,