waterkant leden

Zaterdag 6 juli het Ouder-Kind Toernooi!!

Het is weer bijna zover…. Het Ouder-Kind toernooi voor onze Jeugdleden! En dit jaar zijn ook de A-leden met een familielid of introducee van harte welkom!

Je schrijft je in als Ouder-Kindteam en het maakt niet uit hoe de combinatie is, gezin/familie/vrienden/buren, er moet alleen wel minimaal één generatie verschil zijn. Hoe gaaf zou het zijn om juist op deze dag een introducé mee te nemen (hoeft dus geen familie te zijn hoor, de buurvrouw of je leraar mag ook natuurlijk).

Prijzen

Net als in voorgaande jaren hebben we een overal-klassement met leuke prijzen, door de Golfclub gesponsord en natuurlijk dé Wisselbeker voor de Jeugdleden van de Ouder-Kindwedstrijd.

Dit jaar hebben wij twee hoofdactiviteiten.

1. We spelen 18 holes (AB/BA), in teams van 2, dit onderdeel is voor de Jeugdleden, zij strijden ook om de Wisselbeker. Uiteraard en bij voldoende ruimte zijn ook andere teams met A-leden/introducees welkom.
Spelvorm: Foursome met Handicapverrekening.

2. Heb je nog weinig of geen speelervaring… geen probleem, dan is er een apart parcours (ook in teams van 2). Er wordt dan niet alleen gegolfd, maar ook andere balspelletjes komen aan bod.

Voor activiteit nummer 2. worden twee parcours uitgezet:
- één onder 10 jaar zonder speelervaring;
- één vanaf 10 jaar (zonder speelervaring) en tot 15-16 jaar met enige speelervaring.

Natuurlijk gaan we soepel om met de leeftijdsindeling.

Wij bieden aan deelnemers die nog geen golfervaring hebben de mogelijkheid om vooraf een korte introductie/proefles van één van onze pro’s te krijgen. Dit extraatje wordt gesponsord door Golfclub Spaarnwoude.

Zoals altijd staat voor ons op deze dag de gezelligheid voorop.
Na de golf-activiteiten en prijsuitreiking sluiten we de dag af met onze inmiddels beroemde en oergezellige Spaarnwoude BBQ. Jullie kunnen je daarvoor opgeven, ook via EGolf4U of het secretariaat.

Inschrijving
Voor de inschrijving zijn er geen beperkingen: iedereen met en zonder handicap is van harte welkom. De inschrijving is open vanaf 13 juni via E-Golf4U (vermeld in de mededeling de naam teamgenoot/introducé, zijn/haar mailadres, Handicap en wel/niet proefles).
Lukt dat niet, dan graag een e-mail naar jeco@gcspaarnwoude.nl  of secretariaat@gcspaarnwoude.nl

Voor leden met een abonnement; er worden 1 of 2 tikken afgeschreven.
Voor leden zonder abonnement en introducés is een speciaal tarief:
- A+B holes € 30,00 p.p
- B holes € 15,00 p.p.