Wilde toch even wat schrijven aan de hand van de 1e wedstrijd van jaargang 2021.
De afkorting deed zijn naam grote eer aan want het weer was perfect.
Op de T-box van E1 stond de wedstrijdleiding ons al op te wachten, Roos en Harry.
Roos is alweer voor het derde jaar wedstrijdleider en Harry heeft zich dit jaar ook in de strijd geworpen om dit seizoen samen met Roos de wedstrijden te leiden.

Denkend aan deze 1e avondwedstrijd wilde ik de flights bedanken voor de minuut stilte die gehouden is ter nagedachtenis aan Diny Truijens. Diny heeft veel voor deze ZACO betekent en ze zal dan ook gemist worden.

Of de Corona debet is aan het lage aantal inschrijvingen van begin seizoen is nog niet te zeggen maar ’t feit is wel dat voorgaande jaren het aantal deelnemers groter was dan vandaag de dag. Dit aantal willen we dan ook graag opkrikken. Zelf heb ik altijd erg genoten van het spel/competitie en uiteraard van hole 19.

Wil je lekker spelen in deze competitie, meld je dan aan op de gebruikelijke manier via de website.
Dus schroom niet en schrijf je in! Laten we gezamenlijk proberen oude tijden te laten herleven onder auspiciƫn van de nieuwe wedstrijdleiding. Ook al kunnen we niet van de wedstrijdtafel en hole 19 gebruik maken, na de Corona zal het oude clubgevoel snel terugkeren!
We hopen oude en nieuwe deelnemers dan ook snel te verwelkomen en tot ziens op de eerstvolgende ZACO dinsdag van 11 Mei as.

Huub Groen.

5 mei 2021