Beste golfvrienden,

Divots, een heel groot probleem dit jaar en daar willen we wat aan doen!
Na het succes in het voorjaar om met een grote groep dit probleem aan te pakken is het gelukt om in de zomer op een zeer mooie baan te spelen.
Helaas zijn er weer veel divots geslagen en die vragen weer om herstel daarom willen voor de winterperiode nu nogmaals de divots vullen zodat ze nog aan kunnen groeien in  de maand oktober en kunnen profiteren van hogere grondtemperatuur.
Het voorstel van de Baco om samen met ongeveer 36 vrijwilligers op donderdag 7 oktober een ochtend aan de slag te gaan op de E – D. – en C lus.
Dus doe mee en help ons de baan een extra zetje te geven.
De Baan zorgt dat er buggy’s, emmers zand en zaad is.
Natuurlijk staat de koffie klaar voor we gaan beginnen op het terras bij hole D9.
Engel zal ons instrueren hoe te werk te gaan en dan gaan we in tegenstelde richting de fairways aanpakken
Na afloop staan er  broodjes en  een drankje klaar.
We willen om 08.30 uur starten op de 3 lussen zonder golfers in de baan.
Meld je aan via de wedstrijdsite dat we je op je kunnen rekenen op 7 oktober. Heb je vriend, vriendin, bekende, buurman of iemand anders die ook mee wil helpen graag!! Laat het ons weten.

De Baancommissie
23 september 2021