Mooi golfweer op de dag van de arbeid. Wel wat vroeg op pad om als senior, gewend aan de luxe starttijd van half tien, je om 8 uur te installeren om golfballen van de Stichting Handicart te verkopen. Maar het goede doel vergoedt alles. 150 ballen kochten jullie en de opbrengst was €310. Aan trouwe donateurs kon ik sleutelhouders als dank voor hun steun overhandigen. Ik heb er nog één over. Toen mocht ik om 10.20 uur in de laatste flight aan de slag.

Deze flight was met Louis S., Walter van der E. en Willem P. een aangename. De drie heren sloegen recht en ver. Ik mocht zeker 5 strafslagen noteren. Na 17 holes zei Louis tegen mij: Stop eens met je bal te sensibiliseren. Dat hielp: op hole 18 lag ik net zo ver als Louis. Alleen Louis slaat zóóóóó mooi. Ook Willem P. was op dreef: Putts van meer dan 11 meter rechtstreeks de hole in. Met een putter nog gekocht van de veel te vroeg overleden Hans Altink. Willem scoorde 37 stablefordpunten. Walter van der E. – ook lid van de Weco van Monique – werd gebeld op D3, verliet de tee en sloeg daarna zijn bal het bos in. De beller dacht dat Walter de wedstrijd leidde en hij moest afzeggen. Die dingen gebeuren. Maar Walter heeft duidelijk potentie.

Als clubconsul wil ik iedereen bedanken voor haar/zijn bijdrage. €310! Om bij de start iedereen te verwelkomen is een voorrecht. Netjes op afstand, respect voor elkaar. Onze marshall Willem bedank ik voor zijn hulp, Monique voor de organisatie.

En tenslotte: de prijswinnaars, van harte gefeliciteerd. Monique heeft deze in haar verslag al genoemd. De nummer 1 Chris Cornelissen (40 punten) krijgt voor één jaar de Handicarttrofee (wisselbeker) in zijn bezit. Zijn naam laat ik daar nog in graveren. De nummer 2 Martin Helder (39 punten) zou met Chris aan de regiofinale deelnemen. Deze is nu nog niet aan de orde. Wellicht nog in het najaar, maar reken nergens op.

Cees Stet, clubconsul, 3 mei 2021

PS: aan de wedstrijd van 80 deelnemers deden 22 donateurs en 7 pashouders mee. Vóór de wedstrijd zijn geen extra donateurs geworven. Volgende keer beter…