Skip to main content
NGFActueel

Heren 1, 27 holes stelt zich voor

By 9 april 2022No Comments

Hits: 0

De competitie is weer van start en wij zijn van de partij. Wij zijn heren 1 van de 27-holes competitie en dit jaar begonnen als gastheer. Zo hebben we de kat even uit de boom kunnen kijken. Wat we gezien hebben, bevalt ons wel. Golfers waartegen we, op papier, mooie duels kunnen uitvechten. 

Het team bestaat uit 7 spelers. Glenn, onze benjamin en power hitter. Marijn, de fairway finder. Daan, gezegend met gouden handjes. Niels, ons ambitieuze trainingsbeest. Bas, de onverslaanbare captain. Maarten, onze stabiele achterhoede. Pepijn, de stoïcijnse hekkensluiter. Een bont gezelschap van speelstijlen en karakters maar wel mooi in balans.

Met dank aan onze vrienden van Eurokozijn, die onze outfits hebben gesponsord. We gaan stijlvol de baan in. 

De competitie is altijd een hele happening. Althans, voor de relatief kleine groep die eraan meedoet. Het is ons dan ook een groot genoegen om de club de komende weken te mogen vertegenwoordigen. Daarbij laten we natuurlijk geen gelegenheid onbenut om duidelijk te maken dat het belangrijkste van kozijnen, de montage is. Maar daar komen we zeker nog op terug bij de updates van ons avontuur. 

Zondag slaan we de eerste ballen op de baan van Liemeer tegen de golfers van de ANWB. Voor het publiek is een fraaie uitkijktoren neergezet. We slaan of om 11u en 14:18 dus we zien jullie daar.  Wordt vervolgd. 

Heren 1-27 holes

9-4-2022