Op zaterdag  2 april aanstaande starten we met het Openingstoernooi. Daarna nog een heleboel wedstrijden, qualifying en niet-qualifying, maar vooral volgens de nieuwe normaal, dus met de wedstrijdtafel, de prijsuitreikingen en veel terrrasweer.  In de bijgesloten wedstrijdkalender de data van de weekendactiviteiten.

Inclusief de Sunday Nine  organiseren we in het seizoen 2022 meer dan 50 wedstrijden. We kunnen dus best nog wel wat hulp gebruiken, vrijwilligers voor de wedstrijdtafel en vaste organisatoren van de wedstrijden. Ook als je sponsor wilt zijn of een sponsor wilt benaderen, laat het ons weten, weco@gcspaarnwoude.nl

Maar eerst dus de Openingswedstrijd, een team wedstrijd, waarvoor een ieder zich via Egolf4U kan inschrijven.  Haast je, vol=vol.

Weco,
24 maart, 2022