Skip to main content

Met frisse moed gestart op de D -holes voor met John, Daphne en Doris. Op hole twee ging het even helemaal mis en staat er een dikke streep op de kaart. Tijdens de wandeling naar hole drie spreekt John mij opbeurend toe dat ik op de volgende hole wat goed kan maken, dat is immers de makkelijkste hole van de baan. Birdy daar en dan is er niets aan de hand.

110 meter naar de vlag wordt er gemeten. Normaal doe ik dit met een pitchingwedge maar op de een of andere manier ruil ik die op het laatste moment om voor een ijzer negen met de gedachte deze heel rustig te slaan. Dit blijkt een goede keuze.

De flight die van hole 16 komt blijft netjes stil staan, ik sla de bal en zie hem recht op de green af gaan richting vlag. Na twee keer stuiteren zien we de bal verdwijnen. De wachtende flight begint hard te juichen, hij zit erin! Een heuse hole in one, mijn eerste!

Putten wil vandaag op deze greens niet erg lukken dus dit is een prima oplossing om dat niet te hoeven doen.

John bedankt voor de positieve woorden, zonder jou was het vast niet gelukt!

Bastiaan Proost

19 mei 2021