“Er was nog zoveel golf te gaan Jaap” in memoriam Jaap de Vries.

Geheel onverwacht na een fietsritje in zijn geliefde omgeving van Uithoorn is ons gewaardeerd lid, gerespecteerd Marshall van de golfbaan Spaarnwoude en geliefde collega golfer Jaap de Vries aan hartfalen overleden.

Jaap die zijn carrière bij de Amsterdamse politie beleefde, als agent bureau Warmoesstraat, waarbij hij de Amsterdamse penose onder controle hield en later de motorbrigade van de Nederlandse politie opleidde, kwam hij richting zijn pensioen in vol ornaat en in politie-uniform aan bij de Golfbaan Spaarnwoude en vroeg de receptie manager destijds Tanja de Boer of hij lid en marshall kon worden op Spaarnwoude. Gezien zijn stature en representatie kon ze niet weigeren en sinds dien was Jaap verbonden aan de Baan en de Golfclub.

Een aimabel mens die met iedereen graag een rondje speelde is te vroeg heen gegaan.

“ Rust wel Jaap, in Friese vrede”

Je vrienden van de Golfclub Spaarnwoude

8 september 2021