lidmaatschap

Lidmaatschap

Ben je nog geen 21 jaar: dan golf je natuurlijk bij Golfclub Spaarnwoude! Bij Golfclub Spaarnwoude kun je leren golfen, je handicap halen en/of verbeteren, zelf golfen (ook al heb je nog niet je GVB), golfvrienden maken en vooral heel veel plezier beleven.

Voor jeugdleden is er een aantrekkelijk geprijsd lidmaatschap dat bestaat uit 24 groepslessen of een aangepast aantal groepslessen voor de instroom/beginnersgroep, deelname aan de eigen jeugdcompetitie (ook als je nog geen GVB hebt!) en wedstrijden zoals bijvoorbeeld het ouder/kind wedstrijd, de jeugddag en de oliebollenwedstrijd. En je kan natuurlijk zelf gaan golfen op Spaarnwoude: helemaal gratis (als je je loyalty-pas hebt opgehaald bij de receptie).

Genoeg te doen als je wilt golfen! En goed golfen leer je alleen maar door het veel te doen!

Om als jeugdlid toegelaten te worden mag je op 1 januari niet ouder zijn dan 21 jaar.

Zowel meisjes als jongens zijn welkom

Ben je nog geen 14 jaar dan kun je in een lesgroep je GVB te halen.
Heb je het GVB en ben je ouder dan 14 jaar met GVB/handicap dan kun je in een lesgroep trainen om je handicap te halen of te verbeteren.

Een junior-lidmaatschap betekent dat je:

• een A-lidmaatschap hebt en lid bent van de golfbond de Nederlandse Golf Federatie (NGF);
  • deelneemt aan 24 groepslessen, inclusief het gebruik van oefenballen;
  • een gratis spelerspas (de loyalty-pas) krijgt waarmee je kan spelen op álle banen van Spaarnwoude;
  • deel kan nemen aan alle jeugdwedstrijden of georganiseerde jeugdactiviteiten zoals de jeugddag in de herfstvakantie, het oliebollentoernooi en het ouder/kind toernooi;
  • kan meespelen bij bepaalde wedstrijden voor volwassenen. Check op EU4golf)
  • vrienden en vriendinen maakt die golf ook hartstikke leuk vinden!

De kosten voor het juniorlidmaatschap 2018 zijn: € 300.

Voor de beginnende/startende golfers is er bij voldoende animo in het eerste jaar een instroom/beginnersgroep mogelijk. De kosten zijn naar ratio van het aantal lessen (wordt in overleg met de JeCo afgesproken).

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december.

Wil je lid worden? Klik hier en verzend het formulier

Zij geven aan de jeco door dat je lid bent geworden. De jeco zorgt ervoor dat je in een lesgroep komt en bericht je daar over.

Adres:
Het Hoge Land 6