home jeugd

Urgent! Gezocht nieuwe Jeugdcommissieleden

Urgent!  Gezocht nieuwe Jeugdcommissieleden

Gezocht enthousiaste ouders, begeleiders of clubleden die de jeugd een warm hart toedragen: rondkijkend op de golfbaan zie je de jeugd met veel plezier en gedrevenheid golfen. Dit is ook de plaats waar vriendschappen worden opgebouwd en ze hun kwaliteiten ontdekken en kunnen uitbouwen. En dat alles in een ongedwongen sfeer waar het plezier altijd voorop staat.

Door het vertrek van twee leden van de Jeugdcommissie is de commissie op zoek naar nieuwe leden die plaats willen nemen in de Jeugdcommissie.

De Jeugdcommissie (Jeco) houdt zich bezig met de visie, beleid én begeleiding van het jeugdgolf bij de GC-Spaarnwoude. Denk hierbij aan de jeugdlessen, zomer- en wintercompetitie, de NGF-competitie en diverse club-toernooien (zoals de Jeugd Open, het oliebollentoernooi en de jeugddag). De Jeco de verbinding naar de jeugd, ouders, begeleiders, de NGF en het algemene GC-Spaarnwoude bestuur.

Wij zoeken ter versterking van onze commissie:
enthousiaste en betrokken ouders of clubleden, die wat van hun tijd aan de jeugdgolfers van de GC Spaarnwoude willen geven. Hiernaast zijn we ook opzoek naar iemand met in het bijzonder Leidinggevend, Commerciële en Planmatige competenties.

Tijdsbeslag
We vergaderen doen we maximaal één avond per maand met de gehele Jeugdcommissie. Daarnaast is er afhankelijk van de wenselijkheid een overleg met een sub-commissie.

Urgent!

We hebben jullie hulp dringend nodig om ook in 2018 de fantastische en door onze jeugd zo gewaardeerde activiteiten te kunnen blijven aanbieden.

Interesse?
Neem gerust contact met ons op tel 06-53846608 (Frans Veltman, Voorzitter Jeugdcommissie GC Spaarnwoude)
Een keer mee-vergaderen kan altijd.

We kijken uit naar jullie reacties.

Ingezonden door: Frans Veltman, Voorzitter Jeugdcommissie GC Spaarnwoude

Adres: