NGF competitie 2023

Teamindeling

De team indeling voor de NGF competitie 2023 is bekend, Volg de onderstaande link om het overzicht te zien.
Alle teams veel succes en spelplezier.

Teamindeling NGF competitie 2023

Teco
25 oktober 2022

Captains handboek

Bijgaand treffen jullie nuttige informatie aan voor de NGF competitie.
De algemene informatie is te vinden op de website van GC Spaarnwoude onder het kopje NGF competitie.
De informatie die is verstrekt aan de clubs welke wij als gast ontvangen staat op het openbare gedeelte onder: “NGF en informatie voor gastteams”.
Op de website van de NGF (https://www.golf.nl/zelf-golfen/meer-en-beter-golf/competitie/reglementen-informatie staat (vlak voor de competitie begint) het volgende vermeld:

• Het wedstrijdreglement 2022
  • De speeldata 2022
  • De wedstrijdformulieren (nodig op de gastheer/-vrouw dag!)

Ten behoeve van de gastheer/-vrouw dag is de volgende informatie beschikbaar.

Playing handicap E / D:

De captain ontvangt apart per email het spelersregistratie formulier.
Dit moet bij iedere competitiewedstrijd worden ingevuld.
In 2022 heeft de NGF de regels met betrekking tot het invallen in een ander team gewijzigd (Reglement 5.17). In 2022 is het mogelijk dat een basisspeler meerdere keren invalt in een ander team. In aanvulling hierop is er een regeling gemaakt die van toepassing is voor de teams. De NGF regels en aanvulling;<link met doc 10>
Tevens wordt er een email verstuurd met een inlogcode waarmee de uitslag kan worden vermeld op de website (tijdens de gastheer/-vrouw dag). Dit moet binnen 24 uur gebeuren.

Rest mij jullie namens de Team Commissie een sportieve competitie toe te wensen,

Met sportieve groet,
Mette