waterkant leden

Captains handboek NGF competitie 2019

Bijgaand treffen jullie nuttige informatie aan voor de NGF competitie.

De algemene informatie is te vinden op de website van GC Spaarnwoude onder het kopje NGF competitie.

De informatie die is verstrekt aan de clubs welke wij als gast ontvangen staat op het openbare gedeelte onder: “informatie voor gastteams”.

Op de website van de NGF (www.ngfcompetitie.com) staat (vlak voor de competitie begint) het volgende vermeld:

• Informatie van gastclubs onder het kopje “Clubs”
  • Het wedstrijdreglement 2019
  • De speeldata 2019
  • De competitie poule indeling
  • De wedstrijdformulieren (nodig op de gastheer/-vrouw dag!)

Ten behoeve van de gastheer/-vrouw dag is de volgende informatie beschikbaar.

Iedere captain ontvangt apart per email het spelersregistratie formulier. Dit moet bij iedere competitiewedstrijd worden ingevuld.

Met ingang van 2019 heeft de NGF de regels met betrekking tot het invallen in een ander team gewijzigd. In aanvulling hierop is er een regeling gemaakt die van toepassing is voor de teams. De NGF regels en aanvulling;

Tevens wordt er een email verstuurd met een inlogcode waarmee de uitslag kan worden vermeld op de website (tijdens de gastheer/-vrouw dag). Dit moet binnen 24 uur gebeuren.

Rest mij jullie namens de Team Commissie een sportieve competitie toe te wensen,

Met sportieve groet van de TECO,

Mette Houthof

22-02-2019