Skip to main content

Hits: 2

Goedendag 50+ heren leden van de Golfclub Spaarnwoude.
Recent heb ik me voorgesteld op de website van de club. Voor diegene die dat niet gezien hebben zal ik me nog even voorstellen. Ik ben de consul van de Old Grand Dad club (OGD) van onze golfclub.

De OGD is een club van alle golfende opa’s in Nederland die door middel van een jaarlijkse donatie van minimaal € 20,00 de stichting ondersteunt om kinderen en jong volwassenen tot 30 jaar met een beperking de gelegenheid te geven om in beweging te komen door diverse projecten financieel te ondersteunen.

Misschien dat ik enkele 50+ers verdriet doe omdat zij (nog) geen grootvader zijn. Daarvoor dan mijn excuus dat ik u toch deze mail gestuurd heb. Wellicht dat de situatie in de toekomst veranderd. Wie weet.

Waarvoor deze mail.

Ik wil graag bekendheid geven aan de OGD om zodoende nog meer donateurs te werven voor de stichting en uiteraard veel geld op te halen voor de stichting.

Het geld dat u doneert aan de stichting komt volledig ten goede aan de projecten die door de stichting gefinancierd worden. Met andere woorden: “er gaat geen geld naar bestuurders/consuls voor wat voor kosten zij ook maken”.
En daarvoor benader ik u. Niet alleen om geld te doneren maar ook om de wedstrijd van de OGD die eens per jaar wordt gespeeld bij onze club onder de aandacht te brengen. In 2022 zal deze wedstrijd op Spaarnwoude plaatsvinden op 21 juni.
Als u vervolgens bij één van de eersten bent, kunt u onze club vertegenwoordigen (wel op eigen kosten, maar tegen een gereduceerd greenfee) bij de regiofinale die plaatsvindt op 20 juli op Texel.
En eventueel ook nog in de landelijke finale om eeuwige roem te vergaren door in dit jaar de beste OGD van Nederland te zijn.

Ik hoop dat er een groot aantal opa’s enthousiast geworden zijn en zich willen aanmelden om jaarlijks donateur te worden door op de website www.OLDGRANDDAD.NL het formulier in te vullen of op de dag van de wedstrijd bij mij het formulier in te vullen en het te doneren bedrag aan mij willen overhandigen.

Houd daarvoor de wedstrijdkalender van onze club goed in de gaten om je in te schrijven.

Als u vragen heeft ben ik uiteraard bereid om deze te beantwoorden, zowel via de mail als telefonisch.

Misschien wilt u zelf wat meer informatie van de OLD GRAND DAD CLUB dan kunt u dat vinden op de website www.oldgranddad.nl

Hopelijk loopt mijn mailbox ontzettend vol met reacties.

Bij voorbaat dank,

Chris Cornelissen

crcornelissen@yahoo.com

06-22222878