Skip to main content

Hits: 160

3 Juli 2023 — Wat een geweldige en mooie zonovergoten golf dag en dan ook nog met de eerste prijs naar huis te mogen gaan, wat een feest.

Allereerst willen Dirk, Wessel, Tonny en haar eega Hans het geweldige organisatie team bestaande uit Nanny en Yvonne hartelijk bedanken voor deze goed geslaagde club dag met een kleine honderd golfers, En mocht ik iemand vergeten zijn, sorry bij deze.

De sfeer in het leuke en gezellige team was perfect en we behaalde 112 punten. Doordat we ook bij iets minder goede slagen de andere teamgenoten het dan weer konden opvangen of verbeteren.

Natuurlijk moesten wij bij de B3 hole wel even goed bekijken hoe we daar heelhuids over de bomen/struikgewas konden komen. Maar gelukkig lukte dat ook. Al met al diende je ook nog rekening te houden met de forse wind die af en toe opstak,

Met de gezellige sfeer op het terras voor en tijdens de prijsuitreiking, waar we vernamen dat we als team de eerste prijs hadden gewonnen, kon het natuurlijk niet meer stuk. Ook met mooie prijzen zoals de planten baskets en houten kistjes met vetplantjes, TOP.

Tevens was het ook leuk te vernemen dat er aan Albert Siersema nog gememoreerd werd, Dat hij en Jaap voorgaande Cross Countrys goed werk hebben gedaan. En Albert nu ook met raad en daad de huidige organisatie heeft bijgestaan. En dat Albert ook met een leuk cadeau naar huis mocht gaan.

Dus kijken we al weer uit naar de volgende Cross Country in 2024.

Namens het topteam, tot ziens

Dirk, Wessel, Tonny en Hans