Hoe te beginnen met dit verslag als je al heel lang buiten de prijzen bent gevallen wat mede de oorzaak is van een bewogen Coronajaar voor ieder. (nog steeds helaas  geen inschrijf/prijzen tafel)

Terug kijkend in mijn geheugen blijkt dat ik deze beker ook in 2018 op mijn conto kon schrijven en mijn verbazing werd gewekt door de 1e plaats bij de lage handicappers daar was dezelfde winnaar van 2018 ook nu in de prijzen gevallen dus langs deze weg ook weer gefeliciteerd Angelo Camonier met je 1e prijs.
Hadden toen een diner bon gekregen en blijft een verrukkelijke herinnering.

Nu dan toch een kort wedstrijd verslag met een heel goed gevoel op D1 aangekomen werd ik er door sommige leden aan herinnerd dat ik de dinsdag ervoor in de ZAC 49 punten had behaald en je dan uiteraard weer slagen moet inleveren 4 in dit geval en daardoor met gezonde spanning kon gaan starten.
In de Flight zaten tevens Henk Boterman, Sandra v/d Berg-Koster en Trees Beelen die ik tevens moest markeren.
Henk gaf aan last van zijn rug te hebben en moest dan ook helaas opgeven op D4.
En met de opmerking tijdens ons spel van Trees dat zij lekker relaxt kon spelen zonder teveel commentaar behalve de positieve suppoost van ondergetekende resulteerde dat in een perfecte 1e 9 holes ikzelf met 24 pnt en Trees met jawel 28 punten.

Op naar deel 2 aangekomen op E1 hielden we onze punten voor ons want een ieder weet wat er gebeurt als je teveel aan het rekenen slaat.
En juist wat gebeurt er Trees zet aar 1e streep op E1 dus ik kon de achtervolging in gaan zetten.
Ik moest haar tenslotte markeren en wist hoeveel punten zij had.

Onder zalige temperaturen konden we onze 2e 9 vervolgen en het was zo jammer dat bij Sandra de putjes vaak net iets tekort waren waardoor zij toch de nodige punten moest missen maar daar leed de sfeer in de flight gelukkig niet onder.
Aangekomen op E6 moest ik als enige heer natuurlijk als 1e afslaan en met een voor mij perfecte swing met een ijzer 5 dit keer ipv houten 5 belande mijn bal 40 cm van de vlag en dat moest dus wel een birdie worden en dat gebeurde gelukkig ook.

Ja en wat er dan gebeurt hoef ik niet meer uit te leggen de wet van Murphy trad weer in werking en dan ga je toch weer rekenen als met 3 hole’s zoveel punten en dan +/ – etc. stond tenslotte al op 43 en Trees op 40 kan er niks meer gebeuren.
En dan gebeurt het dus wel bal in het water teveel puts een vette streep op E7.
Maar met nog 2 hole’s te gaan kan het niet mis gaan toch ?
Nou bij mij dus wel en dat is echt aan de spanning tussen je oren te wijten wat zich vertaalt in het vervolg van je spel 2 punten maar op de laatste 3 hole’s.

Nagenietend met de flight genoten van deze dag met een biertje en een bittergarnituur moest ik mijn  belofte bij Sandra inlossen om het 1e drankje op mijn rekening te laten nuttigen aangezien ik de enige birdie had deze dag.
Ook de score’s meteen ingevuld en goedgekeurd was het moment daar dat ik met 1 punt verschil gewonnen had van Trees en wilde haar dan ook nog feliciteren met haar fantastische  2e plaats van deze wedstrijd.

Laten er meer wedstrijden op deze manier volgen en wilde dan ook de wedstrijdleiding en mijn flightgenoten hartelijk danken voor deze geslaagde dag.
Cadeaubon ook ontvangen maar geen diner dit keer jammer voor mijn echtgenote.

Nu na 2 fantastische wedstrijden moet ik het in 1 week doen met 7 slagen minder en dat blijft alleen mogelijk met alle positieve suppoost en motiverende flightgenoten die ik in het verleden en toekomst nog steeds bij deze geweldige club mag ontmoeten.

Huub Groen

30 juli 2021