Eindelijk mocht het weer, bij elkaar komen zonder corona regels. De leiding van de wintercompetitie maakte hier dankbaar gebruik van, met ongeveer 60 tot 70 man, vrouw kwamen wij bij elkaar in de Waterkant voor een hapje, een drankje en de prijsuitreiking. Deze was ook met terugwerkende kracht, want de winnaars van de afgelopen drie seizoenen werden naar voren geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen. Het was wel jammer voor de kampioenen van 2019/20 en 2020/21, dat zij geen wisseltrofee voor een jaar in hun bezit mochten hebben, wel zijn natuurlijk hun namen op de trofee vermeld.
Ik was één van die kampioenen en heb met veel inspanning en strijd deze trofee ook dit jaar weten te winnen, ik zeg weer want het was de vierde maal op rij. De wisseltrofee is en blijft natuurlijk in het bezit van de vereniging, maar ik kreeg een plaquette waarop mijn prestatie te lezen staat.
Op naar het volgend jaar.
Tot slot wil ik alle prijswinnaars feliciteren en de wedstrijdleiding bedanken.

Toos van Keijzerswaard
26 maart 2022