Wintercompetitie 2021 – 2022.

Het einde van het zomerseizoen komt weer met rasse schreden naderbij en de wedstrijdleiding van de wintercompetitie is zich al aan het voorbereiden op het komende seizoen.
Zoals gebruikelijk spelen we matchplay, om de week de E- en C-holes. De inschrijving zal halverwege september worden geopend en loopt tot de woensdagavond 18.00 uur voor de speeldatum, op donderdag zal dan de indeling bekend gemaakt worden.
Afmeldingen na vrijdag 16.00 uur houden in, dat de wedstrijd verloren wordt verklaard en levert winst op voor je tegenstander.
Evenals vorig jaar zal de definitieve handicap indeling na 2 à 3 weken plaatsvinden, deze zal waarschijnlijk iets veranderen, mede naar aanleiding van de invoering van het WHS-systeem.
De voorlopige splitsing is nog gelijk aan het vorige seizoen. De eerste ronde zal gespeeld worden op 16 oktober, waarbij wij de strijd vrij geven voor hopelijk een spannend nieuw seizoen met vele vertrouwde en hopelijk ook nieuwe gezichten. Wij hopen vooral bij de lage handicappers meer dames te mogen begroeten om zo de verscheidenheid aan tegenstandsters beter te kunnen variëren.
Evenals het afgelopen seizoen zullen wij jullie uitzwaaien en kunnen de uitslagen weer via de mail worden doorgegeven.

Kees en Wilfred,

7 september 2021