Zondagmorgen 12 September, het is Monumentendag. Wij spelen het monument van de wedstrijd kalender van de club, namelijk de “Waalwijk Van Doorn Trofee”.
Het wordt een mooie dag, bijna windstil en droog weer met af en toe een zonnetje.

Na een paar oefenputjes, ga ik vroeg naar de Tee, zoals gewoonlijk, beginnend op de E. Met mijn afslag kwam mijn bal tussen de bomen te liggen, dus geen “rechte afslag”, kwam er uiteindelijk met 7 slagen af, dus nog 1 punt gescoord.
Daarna ging het voortvarend. Ik was nu wat geduldiger met de uit holen, wat ik voorheen vaak niet deed, door eerst mijn bal te marken.
Uiteindelijk kwam ik er met 44 stable ford punten af. Bij de uitslag zag ik, dat Inge Poelgeest ook 44 punten had gescoord, maar ik had een betere tweede negen gespeeld, hierdoor werd ik eerste bij de hoge handicappers.

Afsluitend geen prijsuitreiking, maar heerlijke borrelhapjes voor iedereen.
Mijn flight genoten en wedstrijdleiding bedankt voor de gezellige dag.

P.S. mijn “oud collega” Guus Janus ook gefeliciteerd met zijn eerste plaats bij de lage handicappers.

Golfgroet Ria Jorwerda.

15 september 2021