De laatste wedstrijdronde kon onder prima omstandigheden worden afgewerkt, het weer was in de afgelopen dagen dermate verbeterd, dat er ook weer buggy’s in de baan mochten, tot groot genoegen van een aantal spelers.
Wel kreeg de wedstrijdleiding op vrijdag door corona te maken met een aantal afmeldingen, die er voor zorgden dat de geplande indeling nogal wat schade opliep. Helaas was het niet te voorkomen, dat er enkele drieballen de baan in werden gestuurd, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Bij drie van de vier groepen was de winnaar/winnares al bekend en in de laatste groep (lage dames) heeft het tot een spannende finale geleid, die toch in het voordeel van de koploopster werd beslist.
Om de overige podiumplaatsen is tot de laatste hole gestreden en heeft het nog tot kleine verschuivingen geleid. Ook is weer duidelijk geworden dat er niet te gemakkelijk over de negende hole moet worden gedacht, want menig beslissing viel juist daar. Wel het competitieve deel van deze wintercompetitie zit er nu op en komende zaterdag rest alleen nog de afsluiting met een spelletje en de prijsuitreiking.
Ik verwacht iedereen die zich heeft opgegeven met een goed humeur te mogen begroeten.
Tot zaterdag.

Wilfred v.K.