Skip to main content

Toen ik vanmorgen opstond zag ik dat het miezerde, maar gelukkig waren dat de laatste stuiptrekkingen van hetgeen er ’s-nachts was gevallen. Het was gedurende de wedstrijd aangenaam weer, maar daar stond wel een zeer natte baan tegenover. Aangezien er aan het begin van de ronde was vermeld dat er geplaatst mocht worden leverde het niet al te veel problemen op. Vorige week heb ik geroepen dat er geplaatst mag worden in “algemeen gebied”, hetgeen zou betekenen dat het ook in het bos zou mogen, wel daar ben ik over teruggefloten, dus nu voor de duidelijkheid, het plaatsen (en dus ook schoonmaken) is toegestaan voor de fairway en de rough, maar dus niet in het bos. Hierover onderling afspraken maken is natuurlijk ook niet toegestaan.
Ik wil ook nog even onder de aandacht brengen, dat wanneer je ziet dat iemand de regels niet juist toepast, je deze persoon er direct op aanspreekt, dus ook wanneer het niet jouw tegenstander is. Het is vaak onwetendheid en dan gebeurd zoiets niet bewust. We zijn nooit te oud om te leren.
Hieronder worden voor het eerst de standen gepubliceerd en deze laten zien dat er in alle groepen bekende namen, maar gelukkig ook een aantal nieuwe namen zich melden voor de bovenste plaatsen. Wij hopen voor zaterdag wat meer lage dames te mogen begroeten, zodat de dames niet telkens tegen eenzelfde tegenstandster behoeven te strijden. Op naar zaterdag.

Wilfred v.K.

14 november 2021

Wicospeelronde5

Stand_na_5_ronden