De temperatuur zorgt er nog niet voor dat de baan in hoog tempo kan opdrogen, maar gelukkig toch wel een iets drogere baan dit keer, want deze week was er niet zo heel veel regen gevallen en vooral de mist zorgde voor enige vochtigheid.
Ook tijdens de wedstrijd hing er mist in de baan, maar het zicht was toch ruim 200 meter en aangezien de meeste spelers die afstand niet bereiken, was er goed te spelen, alleen het laatste stukje van de balvlucht leverde soms wat problemen op.
Er werd weer volop gestreden en het was aan de hoge kant duidelijk dat de feestdagen achter ons liggen, daar was het aantal deelnemers weer ruim boven de dertig, nu hopen dat de lage handicappers ook weer uit hun winterslaap willen ontwaken, want aan die kant blijft het aantal deelnemers behoorlijk achter.
Een prettige bijkomstigheid is dat er weer flights van vier de baan in mogen worden gestuurd (maar voor hoe lang??). Het is nu echt een keer te hopen dat corona het voor gezien houdt en dat er ook weer snel trolleys de baan in mogen.
De stand laat zien dat er in alle groepen nog voldoende kanshebbers zijn en het niet verstandig is om al te veel wedstrijden aan zich voorbij te laten gaan. De concurrentie licht op de loer om  toe te slaan.
Komende zaterdag is de volgende kans om een tegenstander/ster een pootje te lichten.

Wilfred v. K.

16 januari 2022.