De naam van de competitie kreeg deze eerste dag nog niet de juiste eer, maar om de strijd aan te kunnen binden met een directe tegenstander is volgens velen iets dat ook onder deze zeer prettige omstandigheden met veel plezier is volbracht. Het was ook erg leuk om vele vertrouwde, maar ook nieuwe gezichten te mogen begroeten. Het animo was weer groot en er waren reeds verontschuldigingen voor het feit dat men niet alle zaterdagen aanwezig zou kunnen zijn.
De uitslagen laten meteen alweer zien dat er weinig of niets cadeau wordt gegeven, want vele wedstrijden werden pas op de laatste hole beslist, maar een gelukkige bijkomstigheid was dat het weer mogelijk was, om hier onder het genot van een vochtige versnapering, nog even met de flightgenoten over te kunnen napraten. De vorig jaar ingestelde maatregelen hebben ook kleine voordelen (voor de wedstrijdleiding) en wel het uitzwaaien geeft wat meer mogelijkheden tot persoonlijk/langer contact en wij hoeven niet tot vijf uur te wachten tot iedereen zijn uitslag heeft gemeld. Wel moet nog even vermeld worden, dat Kees gemist werd en wij hopen dat hij spoedig zal herstellen en weer acte de préséance kan geven, maar ik hoorde ook dat zijn vervanger zich prima van zijn taak heeft gekweten. Wij hopen iedereen zaterdag weer te mogen begroeten voor het vervolg.

Wilfred v.K.

18-10-2021