De omstandigheden in de dagen voor deze wedstrijddag waren zeer onstuimig, windkracht 7 à 8 en langdurige regenval. Gelukkig was het deze zaterdag een stuk rustiger, al waren de sporen van de voorbije dagen nog goed te zien. Op hole C2 was direct achter de waterhindernis een boom omgewaaid en her en der waren de regensporen ook nog goed zichtbaar. Helaas waren er ook enkele afmeldingen omdat er tijdelijk geen handicarts in de baan mochten, gelukkig waren er ook diverse spelers, die dan maar lopend de strijd aanbonden, want er was wel goed te spelen en dat betekende dat de strijd in volle hevigheid werd hervat. Ook deze week slechts drie gelijke spelen en diverse opmerkingen dat het pas op de laatste hole tot een beslissing kwam. Hopelijk mogen wij de komende weken weer wat meer lage dames begroeten en daar hebben wij alle vertrouwen in, omdat de herfstvakantie dan voorbij is en ook de najaarstour van de NGF zijn laatste speelronde beleefd. Tot slot heeft Kees mij laten weten, dat het herstel langzaam vooruit gaat en dat hij zeer aangenaam verrast was door de kaarten met alle goede wensen. Het deed hem goed en gaf hem weer extra motivatie om aan het herstel te werken. Kees strijdt dagelijks en wij gaan zaterdag de degens/clubs weer kruisen.

Wilfred v.K.

25-10-2021