Deze wedstrijddag voltrok zich in een druilerig regentje, soms leek het alsof het zou stoppen met regenen, maar dat was slechts voor een zeer korte periode. Ik moet wel melden dat het de deelnemers niet weerhield om de strijd om de punten in volle hevigheid voort te zetten. Er waren gelukkig geen spontane wegblijvers, want in de aanloop moest ik dit keer een achttal afmeldingen verwerken, van rugblessures tot griep en hechtingen in de hand. Het is ook levensgevaarlijk voor een golfer om met een mes aan de gang te gaan. Maar ondanks dit alles was iedereen toch nog aan een tegenstand(st)er gekoppeld. De berichten bij het ontvangen van de uitslagen waren over het algemeen toch positief, van het viel best mee tot we merkten er amper wat van. Voor zover ik kon zien heeft het ook geen grote verrassingen teweeg gebracht. Na drie wedstrijden zouden wij de laag/hoog splitsing bekijken en hebben deze nu als volgt bepaald: bij de heren: 0.0 tot 22.0 en hoog van 22.0 tot 54.0 en bij de dames: 0.0 tot 24.0 en hoog van 24.0 tot 54.0. Bij de heren waren er tussen 20.0 en 22.0 een aantal spelers die regelmatig wisselde van groep omdat zij nog qualifying kaarten ingeleverd hebben. Dit is dus met deze kleine aanpassing ondervangen. Tot zaterdag.

Wilfred v.K.

31-10-2021