Het heeft in de afgelopen dagen weer voldoende geregend, om het toestaan van trolleys voorlopig nog uit te stellen, maar gelukkig was het de wedstrijddag wel droog. In ieder geval totdat iedereen zijn ronde had voltooid. De schrale wind uit het noordwesten zorgde ervoor dat het toch behoorlijk fris/koud aanvoelde, er zijn echter geen klachten hierover binnengekomen. Het fenomeen van de laatste hole blijft zich nog steeds voordoen, ook deze ronde kreeg ik bij de uitslagen diverse malen vermeld, dat de beslissing/resultaat pas op de laatste hole was bepaald. Gezien de uitslagen leverde dat in de top van de stand wel enkele (kleine) verschuivingen op en is het in alle groepen voor diverse speler(ster)s nog mogelijk om voor de bovenste drie plaatsen in aanmerking te komen. Ik heb echter wel gehoord dat er ook enkele hoog geplaatste deelnemers niet alle wedstrijden meer zullen spelen ivm. met reeds geplande vakanties. Tot slot willen wij vast vermelden, dat de afsluiting gepland staat voor 19 maart en dat wanneer er een limiet is aan personen in het restaurant, er dan een minimaal aantal deelnames aan de wintercompetitie moet worden toegepast. Voorlopig concentreren we ons nog op de wedstrijden en hopen wij jullie zaterdag weer in grote getalen te mogen verwelkomen.

Wilfred v.K.

6 februari 2022.