Skip to main content

Het was vandaag gelukkig droog, althans de wolken lieten geen vocht vallen, wel stond er een schraal windje en de baan was her en der nog wel behoorlijk nat, waardoor je weer weinig rol meekreeg.
Daar staat tegenover dat je de bal in algemeen gebied (zoek nog eens na wat hieronder allemaal wordt verstaan = definitie algemeen gebied) mag worden geplaatst en schoongemaakt.
Het was in ieder geval beter dan het druilerige weer van vorige week en iedereen ging met veel plezier de strijd met zijn of haar tegenstand(st)er aan, waardoor er nu wel enkele verrassende uitslagen te noteren waren. Ik vind de korte toelichtingen, die ik bij de gemailde uitslagen mag ontvangen wel grappig, want daar blijkt toch uit dat die negende hole zeer regelmatig de beslissing teweeg brengt. Ik heb reeds vaker voorgesteld om de negende hole over te slaan, wat dan weer geheel andere uitslagen en misschien wel andere kampioenen zou opleveren.  Ik kreeg ook te horen dat de regels niet altijd op de juiste wijze worden nageleefd en als je een overtreding ziet, mag je die persoon daar best op aanspreken, je bent nooit te oud om te leren. Tot slot wil ik iedereen nog even namens Kees bedanken voor alle kaarten en mails, die hij mag ontvangen, het doet hem goed en stimuleert hem om aan zijn herstel te werken. Het gaat nog wel even duren, want zoals bekend gaat een herstel met ups en downs. Wij hopen jullie zaterdag weer te mogen begroeten voor de volgende ronde.

Wilfred v.K.

8 november 2021

speelronde 4 – 6 november 2021