Na weer een pauze van twee weken en al het vuurwerk en goede wensen bleken de weergoden ons ook in het nieuwe jaar nog steeds maar matig gezind, de start van de wedstrijd was droog, maar na verloop van tijd werd er toch weer wat water naar beneden gegooid, niet in hele grote hoeveelheden, maar je wordt er wel na verloop van tijd wel nat van.
Laten we hopen dat het voorlopig het laatste was, dan krijgt de baan ook de tijd om goed op te drogen. De maatregelen tegen corona hebben ons helaas weer genoodzaakt om flights van twee personen om de zeven minuten de baan in te sturen en dat betekent dat een afmelding ervoor zorgt dat de tegenstander alleen door de baan moet, wanneer het de wedstrijdleiding niet lukt om iemand te vinden die de opengevallen plaats kan/wil innemen. Komende vrijdag wordt er weer beslist of dit nog langer gaat duren (hopelijk niet).
De goede wensen welke aan het begin werden toegewenst hebben er niet toe geleid, dat er ook in de baan alleen maar vriendelijk werd omgegaan met de tegenstander. Zodra de eerste bal geslagen was werd er weer volop gestreden voor de punten. Nu nog hopen dat het aantal inschrijvingen weer een beetje omhoog gaat, want het is de laatste ronden niet om over naar huis te schrijven en er dienen nog wat koplopers onder druk gezet te worden. De vooruitzichten zijn op dit moment voor zaterdag gunstig, dus laat je niet weerhouden de strijd weer aan te gaan.  Tot zaterdag.

Wilfred v. K.

9 januari 2022