Vrijdag werd ik door Monique gebeld of ik mee wilde doen met de handicart-wedstrijd (stond reserve) .
Het was een verdraaid koude dag de eerste dag van mei ( 7 gr. uit het noorden) maar gelukkig wel droog.
We startten op de D alwaar ik 23 pnt. verzamelde, vervolgens de E die goed was voor 16 pnt. samen 39 stf. Pnt. genoeg voor de 1ste prijs.

Mijn gezellige flightgenoten waren Tim Abelskamp, Richard van Dam en Tobias Duifs en ook niet onbelangrijk vind ik de sponsor, stichting Handicart m.m.v. Kees Stet te bedanken, want het  is als golfer toch maar prachtig dat als je wel wil golfen maar bijna niet meer kunt lopen er een stichting is die er voor zorgt dat je wel kunt GOLFEN en niet meer hoeft te lopen en daar mogen we ook wel eens even bij stilstaan.              Hulde aan  stichting handicart.

Bedankt iedereen die meegedaan heeft aan deze leuke dag.

Groetjes, Martin Helder.

3 mei 2021