Skip to main content

Na de warming-up op de driving ranch, nog even het putten oefenen, alvorens ik aan mijn rondje golf ga beginnen. Vandaag mocht ik starten op de D-holes en vanaf de eerste slag liep het lekker. Ondanks af en toe een bunker of een bal in he water, bleef ik voldoende punten scoren. Op hole E2 lag ik een paar meter voor het water, geen probleem toch (?), maar een van mijn flightgenoten diende eerst te spelen en tikte met zijn bal mijn balletje naar links, wat op zich niet bedoeld, maar wel knap was, helaas was mijn bal vervolgens niet meer te vinden. Even was ik van slag, wat resulteerde dat ik de bal in de bunker sloeg en slechts één punt mocht bijschrijven. Gelukkig kwam het goede ritme weer snel terug met als resultaat 42 punten, wat weer goed was voor de eerste plaats en voor een aantal weken een parkeerplek. Flightgenoten, Ellen, Huub en Martin, bedankt voor de support en Daphne voor de wedstrijdleiding.

Toos van Keijzerswaard

24 juli 2021