Traditiegetrouw worden de winterclinics ieder jaar afgesloten met een vossenjacht tegen de Pro’s.
De vossenjacht is een leuke wedstrijdvorm en maakt het voor iedereen mogelijk zijn/haar steentje bij te dragen aan de score van het team.
Met als resultaat: een relaxed rondje golf, veel plezier in de baan en op z’n tijd wat lekkere fanatieke uitspraken.

Dit jaar waren Craig Dean & Tom Terpstra de vossen op de E-holes, zij scoorden 35 netto (= Par). Ivar van der Moolen & Luuk Vriend namen de C-holes voor hun rekening, zij scoorden daar 34 netto (= -3).
Mooie getallen om te evenaren of … te overtreffen ???

Onze flight bestond uit: Sigrid, Marijke, Tjietske en Paul.

Een fijne flight, goede weersomstandigheden en een heleboel energie op de Tee, maar onze start op E1 was niet echt flitsend te noemen; bij het verlaten van de green noteerden we onze eerste “min”.
Toch werd er niet bij de pakken neergezeten en bleef iedereen vrolijk; met een fraaie par op E2 als resultaat !
Daarna begon de begon de motor te draaien en verscheen de ene na de andere plus op onze kaart.

Door de baan hebben we alle wijze lessen van onze Pro zo goed mogelijk in praktijk gebracht, maar af en toe spookten de instructies nog door ons hoofd en zat dat de souplesse ietwat in de weg 😉
Gelukkig hadden we daar niet allemaal tegelijkertijd last van en was er altijd wel iemand in staat een mooie score neer te zetten op de hole waar we mee bezig waren.

Ivar, dank je wel voor alle aanwijzingen en tips de afgelopen winter.
We hebben weer enorm veel van je opgestoken !
Als ‘eerbetoon’ heeft team “SMTP” een netto score van 29 slagen weten neer te zetten, dat leek ons wel een mooi cadeau voor je.
Toevallig was het ook voldoende voor een 1e plek en daar zijn we reuze blij mee 🙂

Een woord van dank gaat uit naar Rob Hulsman die deze wedstrijd weer piekfijn wist te organiseren.
Tenslotte de hartelijke felicitaties voor de winnaars op de C-holes: Wim Schoonebeek, Jack Visser, Dave Mackie, Willem van Griethuyse.

Met vriendelijke golfgroeten,
team SMTP
[Sigrid Grosselanghorst, Marijke Jonckbloedt, Tjietske Groothengel en Paul Graaff]

17 maart 2022