Word lid

Lidmaatschappen en Abonnementen Golfclub Spaarnwoude.

Golfclub Spaarnwoude biedt een lidmaatschap en abonnement voor iedere golfer!
Dat kan ook niet anders want met bijna 2300 leden zijn we een van de grootste clubs van Nederland.

Iedereen is welkom, de zeer actieve golfer die graag wekelijks mee doet met clubwedstrijden, de golfer die 2 keer in de maand 9-holes wil golfen, jonge golfers tot 30 jaar, voor jeugdige golfers op verschillende niveaus tot en met golfers die graag lid blijven van de NGF en slechts een enkele keer per jaar wil/kan spelen.

• Bij Golfclub Spaarnwoude krijgen jonge golfers tot en met 25 jaar 50% korting en jonge golfers tot en met 30 jaar 25% korting op een A-lidmaatschap met een 120 x 9-holes abonnement.
  • Jeugd golfers krijgen bijna wekelijks golf-les en kunnen onbeperkt spelen vanaf € 300,- per jaar.
  • A-leden kunnen zelf kiezen welk abonnement het beste past, vanaf 60 x 9-holes tot en met 160 x 9-holes en winter onbeperkt.
  • Tevens is het voor A-leden mogelijk om maandelijks te betalen, dit begint al bij € 90,- per maand.

Golfclub Spaarnwoude heeft een groep “mentoren”, die zich inzetten om Nieuwe A-leden wegwijs te maken in wat de club en de baan allemaal te bieden hebben.
Hebben golfers bij het secretariaat de A status aangevraagd, dan nodigt een van de mentoren hen uit voor een Introductiegesprek en om daarna een 9-holes baan te lopen (als daar belangstelling voor is).
Deze mentor houdt nog regelmatig telefonisch contact met de leden, tot zo’n lid aangeeft het verder niet nodig te hebben.

Nog vragen?

Mocht u vragen hebben over het abonnement of over de wijze van aanschaf, aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat (023 – 538 27 08 of secretariaatgc@gcspaarnwoude.nl) of even langs te lopen bij Rob Hulsman
Hij staat u graag te woord.
Veel golfplezier !

Vriendelijke groeten,
Leslie Abell

Penningmeester Golfclub Spaarnwoude

november 2020

Zie hieronder de Tarieven voor nieuwe leden.
Tarieven_2021_Leden

Direct inschrijven

Voordelen van een lidmaatschap

• Wij kennen geen inschrijfgeld, dus geen extra kosten;
  • Substantiële korting bij aanschaf van een baan-abonnement via de club;
  • Mogelijkheid tot maandbetaling van abonnement en contributie;
  • Korting van 10% in de golfshop van de Golfbaan;
  • Mogelijkheid om 3 weken van te voren te boeken/reserveren; geldt niet voor vrije greenfee spelers;
  • Korting voor introducés;
  • Tegen gereduceerd tarief spelen op ca, 20 andere golfbanen;
  • Je ontvangt als nieuw lid een cadeaubon van € 25,- te besteden bij de golfshop van de Golfbaan;
  • Meedoen aan alle activiteiten van de Golfclub;

Jonge golfers

Onze bedoeling is om het plezier in golf over te brengen op onze jeugdgolfers met de intentie om het aantal jonge golfers uit te breiden.
Onder begeleiding van onze twee top pro’s, Roderick en Luuk, ziet de toekomst er heel goed uit.
De lessen worden wekelijks gegeven op zaterdag en zondag in groepsvorm en daarna wordt er op de B-lus een aantal holes gespeeld onder begeleiding van een ervaren golfer.

Doelstelling voor 2021 is om het aantal jeugdleden nog verder uit te breiden op onze club, waar alle jeugdleden  plezier hebben aan golf en betere spelers worden. Onze doelstelling is om hopelijk het aantal jeugdleden te verhogen en ze allemaal op het niveau te brengen om weer deel te nemen aan de NGF-competitie.

Vragen over de abonnementen?

Neem dan gerust contact op met het secretariaat (023-5382708).

Aanvraag lidmaatschap

Golfclub Spaarnwoude biedt een lidmaatschap en abonnement voor iedere golfer!

Iedereen is welkom, de zeer actieve golfer die graag wekelijks mee doet met clubwedstrijden, de golfer die twee keer in de maand 9-holes wil lopen, jongvolwassen golfers tot 30 jaar, jeugd ‘junior’ golfers op verschillende niveaus tot en met golfers die graag lid blijven van de NGF en slechts een enkele keer per jaar willen/kunnen spelen.

Interesse in onze club…?

• DD dash MM dash YYYY
  • Uw gegevens zullen in een bestand worden opgenomen waarvan alléén binnen de Golfclub Spaarnwoude gebruik van gemaakt zal en mag worden. Aan invulling van dit formulier kunt u geen rechten ontlenen. Een lidmaatschapsjaar is van 1 januari t/m 31 december van enig jaar, tenzij anders schriftelijk aangegeven. Opzegging dient schriftelijk te geschieden, t.a.v. het secretariaat en ontvangen te zijn voor 1 december van een dan lopend lidmaatschapsjaar.