Skip to main content

Op woensdag 20 juli jl. is Ellen van Asperen-Smit op de leeftijd van 78 jaar overleden.
Ellen was een trouw lid van Spaarnwoude en heel veel jaren een geliefde speelster bij onze damesdag. Sportief als zij was heeft Ellen, met onderbreking van haar vakanties in het buitenland, op de dames donderdag, 18 of 9 holes gespeeld. Ze genoot daarvan en zeker ook van de speciale groep die zich in de loop der jaren had ontwikkeld. Zij deden, naast het golf, ook andere leuke dingen met elkaar.
Ellen, een vrouw die indruk maakte, een persoonlijkheid. Het was altijd gezellig om met haar in één flight te zitten. Liefdevol sprak zij over haar man, de kinderen en de kleinkinderen en welke prestaties ze weer geleverd hadden, daarbij zag je haar ogen glinsteren van trots.
Helaas werd Ellen geconfronteerd met een ernstige vorm van kanker waarvoor chemokuren en bestralingen nodig waren. Haar hoop was om nog een keer mee te kunnen spelen, maar helaas, dat is er niet meer van gekomen. Lange tijd bleef ze strijden voor herstel, maar jammer genoeg heeft ze de ziekte niet overwonnen. Haar lichaam was op en op woensdag 20 juli jl. is zij rustig ingeslapen.

Onze gedachten zijn bij degenen die ze achterlaat.
Wij denken met dankbaarheid terug aan de mooie momenten die wij met Ellen hebben gehad.

Namens de donderdagdames,
Henny Terwijn
31 juli 2022