waterkant leden

Velsen-Zuid, februari 2019

Betreft: Starttijden NGF competitie 2019 en oefenronden

Beste captain/ clubcoördinator,

in de link onderaan deze bladzijde vindt u de lijst met data en starttijden voor uw competitieteam(s) op de Golfbaan Spaarnwoude.

Als club geven wij er de voorkeur aan om de ontvangst met koffie, de lunch en eventueel de (beperkte) borrel met “gesloten beurzen” te regelen. Indien u afwijkende afspraken wilt maken, verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende captain van het ontvangende team.

Voor het spelen van een oefenronde hebben wij de volgende afspraken met de Golfbaan Spaarnwoude;

• voorspelen op doordeweekse dagen in de week voorafgaande aan de competitiedatum; indien plaats beschikbaar is voorspelen in het weekend mogelijk na 13.30 uur.
  • aanvraag voorspelen/reservering starttijden is rechtstreeks mogelijk via de receptie van Golfbaan Spaarnwoude, tel. 023-538 5599.
  • reserveringstermijn voor starttijden is vanaf 3 weken voor de competitiewedstrijd
  • voor alle teams geldt een greenfee van € 40,50 per persoon (doordeweeks) of € 45,50 (weekend) tegen wederkerigheid.
  • afspraken met betrekking tot voorspelen geldt uitsluitend voor spelers van het bezoekende competitieteam (max. 6 spelers)

Houdt u er rekening mee, dat u voor het bewaakt parkeren € 2,70 per dag (cash!) verschuldigd bent Op de competitiedag zelf ontvangen de teams uitrijkaarten.

Er zijn alleen softspikes toegestaan

Met vriendelijke groeten,
Golfclub Spaarnwoude