waterkant leden

Nieuws over NGF-competitie

beste clubleden,

via onderstaande link het Reglement en Kwalificatie geldig voor deelname aan de NGF competitie in 2020.
In maart is het concept voorgelegd aan de competitieteams 2019 en op 4 juni heeft het bestuur dit Reglement goedgekeurd waardoor het nu definitief is.
Om je te kunnen inschrijven en om eventueel deel te nemen aan de NGF competitie 2020 dien je, als A-lid, te voldoen aan de eisen die staan beschreven. Hierdoor is het voor ons allen transparant welke leden in aanmerking komen voor deelname aan de NGF competitie.
Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Mette Houhoff, voorzitter TECO
9 juni 2019

Captains handboek NGF competitie 2019