waterkant leden

Tarieven Golfclub Spaarnwoude

Lidmaatschappen en Abonnemnten Golfclub Spaarnwoude.

Golfclub Spaarnwoude biedt een lidmaatschap en abonnement voor iedere golfer!
Dat kan ook niet anders want met bijna 2400 leden zijn we een van de grootste clubs van Nederland.

Iedereen is welkom, de zeer actieve golfer die graag wekelijks mee doet met clubwedstrijden, de golfer die 2 keer in de maand 9-holes wil golfen, jonge golfers tot 30 jaar, voor jeugdige golfers op verschillende niveaus tot en met golfers die graag lid blijven van de NGF en slechts een enkele keer per jaar wil/kan spelen.

• Bij Golfclub Spaarnwoude krijgen jonge golfers tot en met 25 jaar 50% korting en jonge golfers tot en met 30 jaar 25% korting op een A-lidmaatschap met een 120 x 9-holes abonnement.

• Jeugd golfers krijgen bijna wekelijks golf-les en kunnen onbeperkt spelen vanaf € 300,- per jaar.

• A-leden kunnen zelf kiezen welk abonnement het beste past, vanaf 60 x 9-holes tot en met 160 x 9-holes en winter onbeperkt.

• Tevens is het voor A-leden mogelijk om maandelijks te betalen, dit begint al bij € 49,- per maand.

Nog vragen?

Mocht u vragen hebben over het abonnement of over de wijze van aanschaf, aarzel dan niet om contact op te nemen met het secretariaat (023 – 538 27 08 of secretariaatgc@gcspaarnwoude.nl) of even langs te lopen bij Rob Hulsman of Agaath van den Berghe-Veeken.

Zij staan u graag te woord.

Veel golfplezier!

Vriendelijke groeten,leslie abell