Vandaag is de wintercompetitie afgesloten met een spelletje, wat onder zeer goede omstandigheden gespeeld kon worden.
Het zonnetje werd begeleid door een fris windje, waardoor het nazitten op het terras beperkt bleef tot de windarme plaatsen.
Gelukkig was het later in het restaurant zeer aangenaam en gezellig. Velen waren blij verrast om daar ook Kees tegen te komen en het weerzien was bijzonder hartelijk.
Evenals vorige week had corona weer een flinke hap uit het deelnemersveld genomen, maar het spelletje werd toch nog door 63 spelers gespeeld. Helaas moest ook Bert verstek laten gaan, al was dat niet door corona, maar gewoon door griep.
Het spel voltrok zich op alle grote lussen (C-D en E) en bij inlevering van het aantal stablefordpunten werd per loting bepaald in welk team van drie spelers je werd ondergebracht, het totaal aantal stablefordpunten bepaalde dan het teamresultaat en die dan weer de uitslag.
Aan het eind van de avond werden hiervoor de prijzen uitgereikt.
Het was toch een prijzenfestival, want de prijzen van de laatste drie competitiejaren vonden een weg naar hun veroveraars. Tussendoor werd er genoten van een heerlijke soep en een prima maaltijd, waarvoor Koos en zijn staf weer alle complimenten verdienen.
Al met al was het weer ouderwets gezellig en hierop kunnen en moeten wij voorlopig teren tot oktober, wanneer de volgende wintercompetitie van start zal gaan. Tot die tijd zijn er voldoende activiteiten binnen de vereniging, zoals de zomeravondcompetitie en de weekendwedstrijden, waaraan hopelijk ook met veel enthousiasme zal worden deelgenomen.
Tot slot willen Bert en ik jullie nog hartelijk bedanken voor de attentie, die wij hebben mogen ontvangen, we zullen het laten smaken en er goed gebruik van maken.

Wilfred v. K.

21 maart 2022