Skip to main content

Vandaag kon er onder prima weersomstandigheden gespeeld worden, een bewolkte hemel, maar zeer weinig wind. De baan begint gelukkig ook steeds meer op te drogen, al valt er in het verloop van de week nog wel enige regen.
Een ander vervelend verschijnsel blijken de kraaien/kauwen te zijn, die de fairway op diverse plaatsen veranderen in een woestenij, op zoek naar engerlingen.
De spelers laten zich er echter niet door afschrikken, er mag immers geplaatst worden, maar het kan toch behoorlijk wat afstand schelen, aangezien de bal er niet wil rollen. De strijd is er niet minder om, bij de hoge heren en de lage dames is er niet echt een afscheiding waarneembaar, bij de lage heren en de hoge dames zijn er enkele spelers/speelsters die een klein gaatje hebben geslagen, maar gelukkig laten ook zij geregeld punten liggen waardoor de afstand snel overbrugd zou kunnen worden.
Het enige wat ons een beetje zorgen baart, is het aantal deelnemers/-sters, dat wij bij het samenstellen van de wedstrijden, op de inschrijflijst tegenkomen. Wij hopen iedereen volgende week weer in goede gezondheid te mogen begroeten en zoals het er nu naar uitziet kan er dan mogelijk ook weer even nagepraat worden in het restaurant onder het genot van een lekker glaasje.

Wilfred v.K.

23 januari 2022

speelronde 10 – 22 januari 2022