Skip to main content

Na weer een week stil gelegen te hebben vanwege een te vochtige baan, was het weer deze dag een prettige verrassing. Een zonnetje, welke ook de voorgaande dagen aanwezig was, zorgde voor een aangenaam vertoeven in de baan en later uit de wind ook op het terras.
Het heeft er ook voor gezorgd dat er sinds woensdag weer trolleys in de baan mogen, wat voor velen een welkome verlichting van de rugspieren is.
Het zorgde voor vrolijke gezichten en misschien wel daardoor lag het speeltempo deze dag weer aan de lage kant, zodat men wat langer in de zon kon verblijven. Onder dergelijke omstandigheden zou de wintercompetitie altijd moeten worden gespeeld.
Blijft over een strijd om de bovenste plaatsen, bij de hoge dames is na deze speelronde het volledige podium bekend, doordat de nummer twee zich liet verrassen, bij de lage en de hoge heren zijn nu de winnaars bekend, maar dat wil niet zeggen dat de achtervolgers daar op hun lauweren kunnen gaan rusten, want er zijn nog mogelijkheden om van plaats te wisselen.
Bij de lage dames kan er nog voor het gehele podium gestreden worden, dus hopelijk zijn alle kanshebbers/-sters komende zaterdag in goeden doen om er een mooi eind aan te breien.
Het is de laatste kans, want de zaterdag erna vindt de afsluiting plaats.  Nog eenmaal vlammen en dan kan men zich gaan concentreren op het zomerseizoen.

Wilfred v.K.

6 maart 2022.

speelronde 15 – 5 maart 2022