Skip to main content

Hits: 153

3 januari 2024 — In december sluit de Daco het jaar af met het kerstdiner, eerst een rondje golfen, daarna omkleden in galakleding en daarna je tegoed doen aan het diner.

De starttijden stonden vast maar wat je niet in de hand hebt is het weer. Al weken is het nat buiten en zo ook de baan. Er werd dus ‘helaas’ niet gegolfd. Alle dames waren tijdig op de hoogte gebracht en arriveerde in galakleding in het restaurant waar zij werden ontvangen met een glaasje bubbels en plaats namen aan de gezellige gedekte tafels.

Vooraf aan het diner werd er nog even stil gestaan bij het overlijden van Corry Colthoff, zij was jaren een van de steunpilaren van de Daco. Tussen de gerechten door werden de prijzen uitgereikt die in het zomerseizoen te verdienen waren zowel voor de 9 als de 18 holes. Voor elke categorie waren er prijzen, eigenlijk te veel om op te noemen. Daarom houden we het bij drie eerste prijzen, te beginnen bij het puntenklassement. Voor de 9 holes ging deze naar Mieke Kroonsberg en voor de 18 naar Toos van Keijzerswaard.
Dan was er nog een prijs voor de dame die de meeste parren had geslagen, deze werd bekend gemaakt door een twee gesprek en dat was Corinne Hueting, zij won ook het birdy klassement. Deze drie dames kregen ieder een bronzen beeldje gemaakt, handgemaakt door Harry de Koning, ja echtgenoot van….

De Daco dames werden bedankt voor hun inzet met o.a. bloemen, een cadeaubon en nog meer verwennerijen, waarvoor veel dank.
Tot slot werd het personeel bedankt met een goed gevulde fooienpot, niet alleen voor het fantastische diner en een leuke gezellige bediening maar zeker ook voor alle keren dat ze voor de Daco bezig zijn.
Na het heerlijke eten en drinken was er nog een kopje koffie of thee en ging ieder tevreden naar huis.
De dames van de DACO wensen iedereen een gezond, gelukkig en gezond 2024 met veel golfplezier toe.

Toos van Keijzerswaard

Foto’s Daco kerst 2023