Skip to main content

Hits: 23

3 mei 2023 — Afgelopen zondag speelde we onze 3de wedstrijd op de Haarlemmermeersche. Helaas had Irma haar voet verzwikt, waardoor we een invaller moesten regelen.
Yvonne O. reserve van het 27 holes team kwam ons versterken. Super fijn natuurlijk dat we iemand hebben kunnen vinden. Dank hiervoor!

Voordat we de baan in gingen kregen we een ingepakt cadeautje, flesje water, bal, mini twix, potlood en een boodschap.
Een bal voor elke die je in het water slaat
Een watertje om je verdriet te verdrinken
Een potlood om je score bij te houden
Een chocootje als guilty pleasure

Noordwijk had ook een geblesseerde, helaas konden zij niet meer op korte termijn een invaller regelen. Dus we stonden gelijk al 4 punten voor. Yvonne en Monique hoefde die ochtend niet te spelen en in de middag Monique niet.
Na wat gezamenlijke ochtendgymnastiek gingen Helene en ik de baan. Het ging aardig gelijk op, maar hebben uiteindelijk toch verloren op de ener laatste hole. Gelukkig hadden Ilse en Doris wel hun partij gewonnen, dus met 6 punten in de ochtend hadden we nog 4 te gaan voor de winst.

Bij de lunch was ook Irma gezellig even aangeschoven. Ze woont dichtbij en was op de fiets. Het was ook een stralende dag en Helene ging zelf voor een rokje in de middag.

De middag partijen gingen moeizaam. Helene verloor met 3/2. Ik zelf kwam niet lekker in mijn spel. Wel van 3 down weer teruggekomen, maar uiteindelijk verloor ik op de 17de hole met 2/1. Helene en ik bleven nog even rondom de 18de hole rondhangen om te kijken naar de andere partijen die nog in de baan waren. En kijk wie daar aan kwam, Irma op de fiets over de baan.
Gezamenlijk zagen we hoe Yvonne, die eerder was gestart, zodat Doris en Ilse meer rust hadden in de middag, winnen op de 16de hole met 3/2. Lekker hoor! 8 punten binnen… nog 2 voor de winst.
We zagen uiteindelijk Doris voorbijkomen en later Ilse. Ilse won haar partij op de 16de hole met 3/2. Joehoe we hadden gewonnen!!!!
Doris moest haar partij nog afmaken, maar verloor helaas op de 18de met 2down. Al met al een mooie winst met 10/8.

Volgende week alweer de laatste competitie dag. Zoals het er naar uitziet worden we derde, maar we gaan het zien…. We moeten tegen het sterke team van Haarlemmermeersche op Waterland.
Onze fotografe Helene Wiesenhaan heeft de dag weer mooi vastgelegd.
Normaals dank aan Yvonne voor het invallen en de winst!

Team 36 holes
Doris, Helene, Ilse, Irma, Monique en Daphne