Skip to main content

Hits: 104

17 april 2024 — Na een prachtige zondag op Noordwijk vorige week, met helaas een teleurstellend resultaat, stonden we afgelopen zondag op Houtrak weer paraat om tegen de dames van de Haarlemmermeersche te strijden.

Het weer was ons weer goed gezind met een heerlijk zonnetje en toch een stevig windje. De ochtend begon weer met een foursome waarbij Helene & Daphne het spits afbeten gevolgd door Meike & Nadine en Irma & Ilse de hekkensluiters van de ochtend waren. We gingen voortvarend van start met een 6-4 & 5-3 winst. Tijdens de winst was de stemming goed en konden we er tegen aan om in de middag te gaan vlammen met al 4 punten in the pocket.

We gingen de middagsessie vol goede energie tegemoet. Het werd een flinke strijd, de dames van de Haarlemmermeersche kwamen heel sterk terug na een wat mindere ochtend. Meike & Daphne hebben de strijd nog naar zich toe kunnen trekken in de middag, maar helaas trokken de dames van de Haarlemmermeersche aan het langste eind en hebben we nipt verloren met 10-8.

Ons spel is goed en we halen vertrouwen uit elke partij dus zijn ook weer klaar om volgende week tegen Noordwijk te strijden op de Koninklijke Haagsche.”

Groet,
Nadine