Skip to main content

Hits: 100

10 april 2024 — Na maanden van intense voorbereiding en toegewijde trainingen onder leiding van Ivar en ons jaarlijkse trainingsweekend waren we klaar voor de competitie. Met vastberadenheid en teamgeest stonden we zondag 7 april klaar om de uitdaging aan te gaan. Ons team, bestaande uit Doris als vaste reserve, Meike, Irma, Ilse, Nadine, Helene en captain Daphne, was er helemaal klaar voor.

De eerste wedstrijd van het seizoen bracht ons naar de Noordwijkse, waar we het opnamen tegen het tweede team van de Haagsche. Ondanks de het prachtige weer, bleek de windkracht een geduchte tegenstander te zijn. Het werd een zware strijd, maar ons team weerde zich kranig. Ondanks het verlies met 15-3, zijn we wel trots. Veel potten werden op de laatste hole(s) beslist.

Nu kijken we vooruit naar komende zondag, waar we het opnemen tegen de Haarlemmermeersche op Houtrak. Met hernieuwde energie en vastberadenheid zijn we klaar om ons beste spel te laten zien. We hebben er zin in en zijn vastberaden om te laten zien wat we kunnen. We gaan ervoor, samen als team! 🏌️‍♀️💪

Met vriendelijke groet,
Daphne van den Berg