Skip to main content

Hits: 348

29 februari 2024 — Wij gaan op golfbaan Spaarnwoude met ingang van eind april weer starten met de zomeravondcompetitie. U kunt zich inschrijven voor:

  • Maandagavond 18 holes dames en heren alle handicap categorieën
  • Dinsdagavond 9 holes dames en heren alle handicap categorieën voor A leden en B golfers
  • Woensdagavond 18 holes Heren tot handicap 18 en dames tot handicap 20
  • Woensdagavond 9 holes dames en heren alle handicap categorieën
  • Donderdagavond 18 holes dames en heren tot handicap 36.
  • Zaterdagmiddag 9 holes dames en heren alle handicap categorieën voor B golfers en indien plaats genoeg voor A leden

In de bijlages kunt u meer lezen over deze competities. Wij wensen u veel golfplezier en graag tot ziens op een van onze avonden.
Deze informatie is ook te lezen op de pagina Clubcompetities, klik hier


Maandag zomeravond competitie

Met ingang van 29 april a.s. zal er op de MAANDAG de ZOMERAVOND COMPETITIE starten. In een reeks van 17 wedstrijden, en de 18e maandagavond op 26 augustus de afsluiting met een diner, wordt een competitie gespeeld voor alle categorieën.
In de eerste periode spelen we 5x vanaf 14:30 uur, vervolgens 9 x vanaf 15:00 uur en de laatste 4x weer vanaf 14:30 uur. Deze tijden zijn omdat we rekening houden met de 18 holes die we spelen. Dames en heren vanaf 18 jaar. Alle handicaps zijn van harte welkom. Gezelligheid staat voorop.
Ook B leden zijn welkom en per avond € 5,00 verschuldigd. Inschrijven dient gedaan te worden bij één van de wedstrijdleiders. Met een maximaal 3x spelen.
Op de laatste avond worden, tijdens het diner, de prijzen uitgereikt want we houden uiteraard wel de standen bij. Per avond zijn ook prijzen te verdienen.
Wij, Ton van Lint (06-14335670) en Chris Cornelissen (06-22222878) zijn de wedstrijdleiders en hopen op een grote gezellige opkomst.

Dinsdag zomeravond competitie

Ook dit  jaar gaan wij, Dini en Kees Schaafsma weer een zomeravondcompetitie op de dinsdagavond starten en wel over 9 holes zowel voor de A – leden als de B – golfers. De competitie is opengesteld voor alle handicap categorieën dus van categorie 0 t/m 54.
Op de dinsdagavonden vanaf 30 april tot en met 27 augustus gaan wij vanaf 16.00 uur spelen over 9 holes voor zowel A – leden als  B – golfers. De A – leden spelen zoals gewoonlijk van hun rittenkaart en de kosten voor de B – Golfers bedragen € 31,25 waarvan € 26,25  voor de greenfee (aan de balie te voldoen) en € 5,– voor de prijzen (aan de wedstrijdleiding te voldoen).
Na afloop van iedere wedstrijd houden wij een prijsuitreiking voor de dagwinnaars te weten de nummers een, twee en drie. Een neary voor de dames en een neary voor de heren en birdys’s voor de dames en heren.
Ook deze wedstrijden spelen we in competitie verband dat houdt in dat we na 17 wedstrijden een competitiestand opmaken wie eerste, tweede of derde is geworden. Zij ontvangen een prijs en een trofee. De laatste avond spelen wij een golfspelletje en sluiten het af met een diner/buffet, en de prijsuitreiking.
Inschrijven kunt u op de app van E-Golf4U, vanaf drie weken voor de speeldatum. De inschrijving sluit vier dagen voor de wedstrijd. Voor deze avonden hebben wij per avond 40 plaatsen beschikbaar dus schijf snel in, wie het eerst komt die het eerst maalt. Zij/hij die te laat inschrijft komt helaas op de reservelijst terecht. Wij hopen velen van u te mogen begroeten op deze golfavonden.

Met vriendelijke groeten,
de wedstrijdleiding,
Dini Schaafsma tel 06 128 78 183
Kees Schaafsma tel 06 575 84 517

Woensdag zomeravond competitie

Ben je klaar om je golfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en te genieten van een gezellige avond vol sportiviteit en competitie ?
Dan is de Zomeravondcompetitie 18 holes Strokeplay van Golfclub Spaarnwoude precies wat je zoekt !
Speciaal ontworpen voor dames met een maximale handicap van 20 en heren met een maximale handicap van 18, belooft deze competitie een uitdagende ervaring voor golfers van dit niveau te worden. Dames zullen hun talenten tonen vanaf de blauwe tee, terwijl heren zich meten vanaf de witte tee.
Het competitieve element wordt versterkt door het strijden om wedstrijdpunten op basis van zowel “bruto” als “netto” uitslagen.
Dit betekent dat, ongeacht je ervaring of handicap, er altijd een eerlijke kans is om als “dag” winnaar of als de uiteindelijke Zomeravond kampioen uit de bus te komen.
Maar het draait niet alleen om de wedstrijd; deze Zomeravondcompetitie biedt ook een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je passie voor golf te delen en te genieten van de prachtige omgeving van Golfbaan Spaarnwoude terwijl de zon langzaam ondergaat.
Dus pak je clubs en doe mee aan deze opwindende competitie die niet alleen je golfspel zal verbeteren, maar ook voor onvergetelijke herinneringen zal zorgen.

Speeldatums:        elke woensdag in mei tot en met augustus vanaf 14.00/14.30
Inschrijven:              via egolf4u/wedstrijden, van 3 weken tot 4 dagen voor de speeldatum
Wedstrijdleiding:    Lex Kiewiet/ Guus Janus
Meer info:              zaco@gcspaarnwoude.nl

 

Donderdag zomeravond competitie

ZACO donderdag Els Prinse en Roos de Haan.
Vanaf mei t/m augustus wordt een zomeravondcompetitie op donderdag gespeeld. De starttijd is vanaf 14.30 uur.
Deelnemers vanaf 18 jaar moeten een handicap van 36 of lager hebben.

Zaterdag competitie voor B-Golfers:

Eindelijk is het weer zover,  de inschrijving voor de wedstrijden van de B-Golfers (vrije golfers) gaat van start. De 1e wedstrijd is op zaterdag 8 april a.s.
We hebben 10 data kunnen selecteren, schrijf ze alvast in je agenda.  Deze wedstrijden staan ook open voor de leden van NH Golft. We hopen  dat er veel golfers gaan inschrijven. De wedstrijden zijn qualifying , wat betekent dat je zelf geen kaart hoeft aan te maken, daar zorgt de wedstrijdleiding voor. De inschrijving staat tot 4 dagen voor de wedstrijd open. Je ontvangt dan van ons een email met de starttijden en de indeling van de flights.  Tot 72 uur voor aanvang van de wedstrijd kun je nog afzeggen.
Voor golfers die graag hun handicap willen laten zakken is dit de wedstrijd. Voor beginnende golfers is dit de mogelijkheid om te leren hoe het er in een wedstrijd aan toe gaat. De wedstrijdleiding zorgt voor een goede indeling van de flight, zodat je onder begeleiding in de baan loopt.Deze wedstrijden spelen we in competitie verband dat houdt in dat we na 9 wedstrijden een competitiestand opmaken wie eerste, tweede of derde is geworden. Zij ontvangen een prijs en een trofee.
Na afloop van iedere wedstrijd ontvangt u bittergarnituur per flight en houden wij een prijsuitreiking voor de dag winnaars te weten de nummers een, twee en drie. Een neary voor de dames en een voor de heren en behaalde birdies.

Download de webapp. EGOLF4U op je telefoon en log in met de inloggegevens van onze club. Na afloop van de wedstrijd vul je de score in via deze app op je telefoon. Zie bijgaande instructie hoe dit werkt.

De speeldata voor 9-holes golfwedstrijden in 2022 zijn als volgt:

Datum Tijd 9-holes
13-4 15:30 C-holes
11-5 15:30 E-holes
25-5 15:30 C-holes
8-6    15:30 C-holes
22-6 15:30 E-holes
6-7 15:30 E-holes
20-7 15:30 E-holes
17-8 15:30 C-holes
31-8 15:30 C-holes
14-9 15:30 E+C-holes

Greenfee € 26,50 + € 5,00 p.p. voor bittergarnituur en prijzen(aanmelden, afrekenen en kaart afhalen bij de secretariaat golfclub). Inschrijving voor deze wedstrijden staat  open voor B-leden van GC Spaarnwoude (via de website van de club na inlog/Egolf4U).  A-leden zijn ook van harte welkom, maar B-leden hebben voorrang. Indien je iemand wilt introduceren ( met of vanaf handicap 54) is die van harte welkom. Wil je daarvoor s.v.p. contact opnemen met het secretariaat(023 5382708 of secretariaat@golfclubspaarnwoude.nl ).