Skip to main content

Hits: 72

Woensdag 5 juli, code rood, de storm raasde over Spaarnwoude. Omgewaaide bomen, afgebroken takken, kortom een enorme ravage. De geplande Ladies Open de dag daarna werd, niet verwondeerlijk,  afgelast. De nieuwe datum: 17 augustus, de speeldag voor het Goede Doel, de Stampertjes. Dan maar samenvoegen en werk aan de winkel voor de dames commissie.
De Stampertjes zet zich in voor ondersteuning van ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar met een  lichamelijke en of geestelijke beperking. Een mooi lokaal doel. De glazen pot op tafel werd goed gevuld met briefjes en mooie munten.

Op naar 17 augustus, de organisatie was weer perfect, bij alle lussen een inschrijftafel, een tafel voor de lootjes, bij Henny de goodybag. En kregen we een speldje met klavertje 4 . Dat was ook de spelvorm. Te lang om uit te leggen…………….Doris hield de administratie perfect bij, een team en een individuele score was er nodig om de uitslag te bepalen. Nou, die loog er niet om bleek later. Maar ja, wat wil je, we hadden een topteam. Eef, mijn vriendin, Doris en Hélene.
Helene had een voetblessure en met haar ingetapete enkel en een gehuurde Tourer Ezi Golf sloeg ze samen met Doris de mooiste afslagen. De Tourer was heel handig door de baan, best ball bepalen , ballen vinden en oprapen ha, ha. De kaarten konden we met veel punten inleveren, maar was het genoeg?  Ja , we werden eerste!
Bij terugkomst konden we kijken of we een prijs hadden gewonnen van de loterij.  Wat een mooie en leuke prijzen waren er! Allemaal een prijs in onze flight. Hélene zelfs 3! Bofkont.
Met dank aan Cathy voor de mooie prijzen die we gewonnen hadden en uiteraard aan alle dames van de commissie en hulptroepen.
Het was een lange prachtige, leuke en geslaagde happening. Een “Lucky Day”.

Jeanette